Pentru detinatorii de animale

Puteti sa-mi scrieti despre problemele de sanate ale animalelor si va ajut prin corespondenta. Este indicat ca in primul rand sa mergeti la un medic veterinar pentru diagnostic, apoi putem decide ce fel de metoda de tratament sa alegem: homeopatie, alopatie sau amandoua in complementaritate.

Costul tratamentului in cazurile acute mai simple variaza intre 30 – 50 EUR, iar in cazul bolilor cronice, complicate intre 100 – 150 EUR. In aceste preturi este inclus costul examenului homeopat si mai multe schimburi de informatii in e-mail (banii pot fi transferati in contul meu bancar sau trimisi prin Western union).

Dupa infiintarea prezentului site de homeopatie veterinara pentru medicii veterinari din Romania, am fost solicitat de tot mai multi detinatori de animale, care cereau sfaturi, ajutor homeopatic in tratamentul animalelor de companie prin Internet. Asta poate si pentru ca in Romania inca nu exista o pregatire postuniversitara de homeopatie veterinara si in consecinta sunt foarte putini medici veterinari care se ocupa de homeopatie in practica de toate zilele. Raspunzand acestor solicitari, am initiat un serviciu si in aceasta directie.

E-mail: homeopativeterinara@gmail.com

Dr. Jakab Ferenc
medic veterinar homeopat
Lector si membru al consiliului de conducere al scolii de homeopatie veterinara din Budapesta